Vruchten.


Aardbeienlikeur

  • Aardbeien 420 gram
  • Poedersuiker 170 gram
  • Eau de vie 1 liter
  1. Alcohol en aarbeien in een galzen afsluitbare pot doen.
  2. Twee maanden in de zon laten staan.
  3. Poedersuiker toevoegen en schudden tot het opgelost is.
  4. Zeven en filtreren en in een gesloten fles bewaren.

Kersenlikeur

  • Kersen 4 kilogram
  • suikersiroop 1 liter
  • Brandewijn (40%) 2 liter
  1. Kersen kneusen en 4 dagen met pit in een glazen pot laten rusten.
  2. Meng de de siroop en de alcohol en voeg die toe aan de kersen.
  3. Laat een maand in een afgesloten pot staan.
  4. Zeven en filtreren en in een gesloten fles bewaren.

Zwarte bessenlikeur

  • Zwarte bessen 1 kilogram
  • Citroen (sap) 0,5 stuks
  • Suiker 300 gram
  • Brandewijn (40%) 1 liter
  1. Bessen kneusen en met brandewijn en citroensap 1 maand in een glazen pot laten rusten.
  2. Suiker toevoegen en weer 1 maand in een glazen pot laten rusten.
  3. Zeven en filtreren en in een gesloten fles bewaren.

auteursrechten © Liqueur-recipes - Alle rechten voorbehouden

Hallo! Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.