Vruchten.
Aardbeienlikeur
- Aardbeien 420 gram
- Poedersuiker 170 gram
- Eau de vie 1 liter
- Alcohol en aarbeien in een galzen afsluitbare pot doen.
- Twee maanden in de zon laten staan.
- Poedersuiker toevoegen en schudden tot het opgelost is.
- Zeven en filtreren en in een gesloten fles bewaren.
Kersenlikeur
- Kersen 4 kilogram
- suikersiroop 1 liter
- Brandewijn (40%) 2 liter
- Kersen kneusen en 4 dagen met pit in een glazen pot laten rusten.
- Meng de de siroop en de alcohol en voeg die toe aan de kersen.
- Laat een maand in een afgesloten pot staan.
- Zeven en filtreren en in een gesloten fles bewaren.
Zwarte bessenlikeur
- Zwarte bessen 1 kilogram
- Citroen (sap) 0,5 stuks
- Suiker 300 gram
- Brandewijn (40%) 1 liter
- Bessen kneusen en met brandewijn en citroensap 1 maand in een glazen pot laten rusten.
- Suiker toevoegen en weer 1 maand in een glazen pot laten rusten.
- Zeven en filtreren en in een gesloten fles bewaren.
Bij het gebruik van deze website, accepteer u automatisch het gebruik van cookies.
Waar voor?